Old Smuggler’s Movie Star – ”Milou”

Ibland blir det som man tänkt sig. Redan när jag fick chansen att ta en kull på Milous mormor visste jag att jag ville behålla en tik och para henne med min Silas. Jag behöll Kitty och flera år senare gjorde jag den efterlängtade kombinationen med henne och Silas. Det blev fyra valpar och självklart skulle en av de två tikvalparna stanna. Till slut föll valet på Milou. Som tur är fick jag också möjligheten att samäga hennes bror Alex
Milou har ställts ut fyra gånger i juniorklass och vunnit klassen med ck tre av de gångerna, bl a på en av SBC:s två jubileumsspecialer (92 anm) där hon också var utplockat bland de sex bästa tikarna. Hon har provat på vallning och har två godkända vallanlagsprov, både SBC:s och Kroppsvallarnas.

Född: 2021-05-13, svart
Ägare: Charlotte Laning Vrethammar
Hälsa: HD A, ED UA
Meriter: R-CERT, GKVA, NHAT