Old Smuggler Bearded Collie & Tibetansk Spaniel

 
Svenska

Välkommen till Old Smuggler's!

Old Smuggler's är en liten kennel utan hundhus och hundgårdar där alla vovvarna bor med oss. Temperament, hälsa och exteriör är alla hörnstenar i ett seriöst avelsarbete. Därför jobbar vi för en "hel" hund som först och främst ska fungera i sin familj men som också ska gå att arbeta aktivt med, ställa ut och som naturligtvis ska vara frisk och långlivad. Ibland har vi valpar som vi placerar i varaktiga, kärleksfulla och gärna aktiva hem.

Bearded collie har funnits i vår familj i 45 år. Första kullen föddes 1972 och de hundar vi har idag härstammar alla från våra allra första beardisar. Tibbarna har tillkommit på senare år men är en ras som jag haft ett gott öga till i flera årtionden.
 

Välkommen att se dig omkring på vår hemsida och kontakta oss gärna för mer information! Följ gärna våra beardisar på  Facebook.
Vi har en kull beardisvalpar födda 14 februari 2017.

Vi har en vuxen tibetansk spaniel-tik som söker nytt hem. Hon är frisk, pigg och glad men behöver ett hem där hon får vara enda hund. Ring eller maila om du är intresserad. 072-3176022 eller charlotte@oldsmuggler.se

IT CH Old Smuggler's Tramontana Bryanna, äg Marina Favro, Italien

SE UCH Strömkarlens Rainbow in the Dark