Lyckad helg på Gotland!

Gotland är svårt att hålla sig borta ifrån och kanske finns en svag förhoppning om att de "värsta" konkurrenterna ska stanna på fastlandet när man anmäler dit... Så är det uppenbarligen fler som tänker och bland de 21 tibbarna fanns därmed några av våra tuffaste konkurrenter. Det var Ronjas första start i öppen klass. Hon levde upp till mina vildaste förhoppningar och tog sitt fjärde cert på söndagen och blev därmed SE UCH Strömkarlens Rainbow in the Dark! Om det nu också visar sig att hon är dräktig så är tibbelyckan fullkomlig hemma hos oss!

Jesse - SE UCH Strömkarlens Hjärter Ess - var med han också. Han fick ck båda dagarna och blev 4:a respektive 3:a i bhkl.

Med på resan var också "vår" beardispojke Mulle - Old Smuggler's Big Top Clown - med matte Marlene Lundmark. Det var Mulles första utställningar och resultatet blev Exc samt Exc, ck, bhkl 3, res-cacib. En lyckad och mycket trevlig helg på ett soligt och blåsigt Gotland. Det blev inte så mycket bilder tagna p g a den hårda vinden men jag gillar verkligen det mysiga fotot på Jesse. (Foto Marlene Lundmark)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar