SKK Int Stockholm 28 maj 2011

Efter en underbart varm aprilmånad har vi nu utstått en ganska kylig maj. Idag var definitivt inget undantag, så jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag åkte hemifrån tidigt imorse utan en jacka eller något annat varmt klädesplagg? Det var 12 Cº när vi anlände till Vallentuna flygfält, mulet och iskall blåst i sandaler och tunn skjorta. Burr! Tusentals människor och hundar stretade och kämpade med tält, stolar, burar och hundar över ett enormt stort, gropigt fält för nöjet att frysa halvt ihjäl runt en ring som i vårt fall låg i precis motsatta änden från parkeringen sett.

Men väl på plats fanns tid för att plocka fram kaffetermosen och koppla av en stund innan det var dags att gå in i ringen. Det är så LÄTT att ställa ut tibbar jämfört med beardisar!

Det var Jahn Stääv som dömde rasen idag. Jesse fick Exc och CK och hamnade som fyra i bhkl. Detta verkar vara hans favoritplats oavsett om det är 80 eller 25 anmälningar i rasen!? Nej det var väl lite överdrivet förstås, men det börjar kännas väldigt bekant! Vi vill ju så heeeemskt gärna ha det där sista certet på prinsen, men det kommer väl snart när vi är så rysligt nära hela tiden.

Ronja blev 2:a bästa tik bakom sin vackra halvsyster CH Strömkarlens Claudia. Med andra ord fick hon sitt tredje cert samt reserv-CACIB!

Etiketter: tibetansk spaniel

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln